...

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ

2021-2022 Bahar dönemi ders kayıtları 14-18 Şubat 2022 tarihleri arasında https://login.cu.edu.tr (Ç. Ü. Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi) adresinden yapılacaktır. Ders kaydını yapan öğrenciler için kayıtta değişiklik yapmak isterlerse Ders Ekleme ve Çıkartma işlemini 21-25 Şubat 2022 tarihleri arasında gerek duyulduğunda program danışmanlarından bilgi alınarak düzeltmelerini yapabileceklerdir.  Ç. Ü. Önlisans ve Lisans Kayıt Yenileme Yönergesi

Seçilecek derslerin listeleri için her öğrenci kendi programında yer alan derslerden zorunlu olanların tamamını ve seçmeli derslerden ise listede belirtilen AKTS toplamı kadar (Her Dönem 30 AKTS) seçip kaydet’i tıklayarak işlem işlemi gerçekleştirilebilir. 2. sınıf öğrencileri ise öncelikle 2. yarıyıldan başarısız oldukları ve almadıkları dersleri aldıktan sonra 4. Yarıyıl derslerini seçeceklerdir.

Not:

1)Yukarıda belirtilen (14-18 Şubat) tarihleri arasında işlemlerini yapamayan öğrencilerin “Çukurova Üniversitesi Ön Lisans ve Lisan Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği32’inci Maddesindeki haklı ve geçerli nedenlerini ilgili birimlerden alacakları onaylı belgelerini dilekçe ile Yüksekokulumuz Müdürlük Makamına ibraz etmeleri gerekmektedir. Mazeretsiz olarak ders kaydını yaptırmayan öğrencilerin işlemleri yapılamayacaktır.

2)İki üniversitede kaydı bulunan veya normal öğrenim süresini dolduran öğrencilerimiz ders kaydı için harç paralarını İş bankası ATM'lerinden yatırıp ders kaydı yapabileceklerdir.

3)Muaf olunan dersler transkripte notu gözüktüğü halde tekrar ders kayıt işleminde seçilirse muafiyetten vazgeçmiş sayılır ve sonradan alınan not geçerli olur.

Ders listeleri için bağlı bulunduğunuz program linkine tıklayınız

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon

Bilgisayar Programcılığı